De TV-Middagen van de Vlaamse Televisie Academie

De TV-Middagen van de Vlaamse Televisie Academie

In oktober en november organiseert de Academie een aantal TV-Middagen.

In oktober en november organiseert de Academie, in samenwerking met de Vlaamse overheid, iMinds en SMIT, een aantal TV-Middagen. Op deze bijeenkomsten worden iconen van de Vlaamse televisie uitgenodigd om over hun leven en werk te komen spreken of een specifiek aspect van het televisievak te belichten. Na de lezingen is er de mogelijkheid voor het publiek om vragen te stellen en na te keuvelen op een receptie.

Momenteel wordt druk aan de agenda gewerkt. Van zodra het programma vastligt, brengen we jullie op de hoogte. Wij hopen alvast jou te mogen ontvangen op onze TV-Middagen!

De Vlaamse Televisie Academie wil zich inzetten om (jong) creatief talent van de Vlaamse media samen te brengen en te stimuleren door zo veel mogelijk Vlaamse televisiemakers te verenigen in één zenderoverkoepelende organisatie. Om deze doelstelling te verwezenlijken, startte ze met de Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren, die volgend jaar al aan zijn zevende editie toe is. Met de steun van de Vlaamse overheid werd in juli ook het Virtueel Vlaams Televisieplatform gelanceerd. Onze website wil hét referentiepunt zijn voor Vlaamse televisiemakers. 

Website by The Island - theisland.be