Terug naar resultaten

Beeldspraak Producties

E. Verhaerenlaan 70
9050 Gentbrugge

BeeldspraakProducties.be staat voor creatieve, inhoudelijke en visueel sterke producties voor televisie, printmedia, internet, bedrijven en organisaties.

Al meer dan 5 jaar maken we de televisieproducties voor Trends Gazellen: de uitzendingen op Kanaal Z en de provinciale evenementen over de snelst groeiende ondernemingen in Vlaanderen en Brussel, elk voorjaar op Kanaal Z.

Ook maken we publireportages en testimonials in opdracht van onder andere Microsoft en Ag Insurance. Verder behoren ook bedrijfsreportages tot ons takenpakket, zo bijvoorbeeld in opdracht van Hospital Logistics, UZ Leuven en de Beroepsvereniging van de Directe Verkoop (COMEOS).

We maken ook televisiereportages in de reeksen Trends Business Tour, Z Wijzer en Cocktail op Kanaal Z.

We zijn de winnaars van de Award Duurzaam Ondernemen, Pension Ambassador Awards en de Beleggerscompetitie - in opdracht van Kanaal Z en de Open Bedrijven Dag.

Bruno De Keyser is moderator en presenteert ook debatten voor werkgeversorganisaties als VOKA, De Vlaamse Confederatie Bouw, de Chemiefederatie Escensia, de Koninklijke Vlaamse Ingenieursvereniging K-VIV en Promotie Binnenvaart Vlaanderen.


Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via Email
Heb je een opmerking of aanvulling? Vervolledig ons overzicht!