Zoek hier naar een professionele freelancer
Alle Freelancers

Frank Nieuwenhuis

Freelancer verschillende beroepen

L. Nantierlaan 21
1933 Sterrebeek
Beroepen: Postproductie - Color Correction-Grading
Postproductie - Editing

Omschrijving:

Als freelance monteur heb ik al enige ervaring in verschillende genres van montage. Zo heb ik al ervaring in televisie door mee te werken aan de montages van 'Iedereen beroemd: De Week van …', 'Iedereen Beroemd: De pendelquiz' en 'Manneken Pis' (De Chinezen).

Ook heb ik gemonteerd voor 'Arabische Liefde' (Earth in Motion) en 'De beste bakker van Vlaanderen' (Bgoodmedia). Daarnaast heb ik ook ervaring in documentaire als monteur van de Making of van 'The Broken Circle Breakdown' en 'Femme de la Rue' (RITS Master van Sofie Peeters).

In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Rits School of Arts in de afstudeerrichting Audiovisuele Technieken: Montage. Deel uitmakend van de Bacheloropleiding heb ik stage gelopen bij 'Filmmore Brussels' en heb ik enkele kortfilms/eindwerken van studenten gemonteerd. Tijdens mijn studies werkte ik al af en toe als freelance monteur. Na mijn opleiding heb ik nog enkele kortfilms gemonteerd, waarvan ook enkele van studenten van de Luca School of Arts.

Naast montage in dienst van anderen, werk ik ook eigen projecten zoals videoclips, imagefilms, reportages en documentaires uit. Ik werkte ook tijdelijk voor Sony Music Entertainment Belgium en Het Huis van het Nederlands als filmmaker.


Ervaring:

Bachelor Audiovisuele Technieken - Montage (Rits School of Arts, Brussel).

Klanten: DeChinezen, Earth in Motion, Kurt Deleijer, MNM, Sony Music Entertainment, Caviar, Menuet, Bgoodmedia.

Mastercab Stage: Assistent postproductie bij Filmmore Brussels.Specialiteit:

Montage/Colour Grading van TV, documentaire, kortfilm, videoclips, imagefilms, reportage.

Montage: AVID, Final Cut Pro Colour Grading: Davinci Resolve, Apple Color Extra: Photoshop, After effects, Illustrator, HTML/PHP/CSS, Drupal.


Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via Email