VIER stelt najaar voor.
2013-08-21

VIER stelt najaar voor.

Een aantal televisiezenders hebben hun najaarsprogrammatie al voorgesteld. Vandaag was het de beurt aan VIER.

De najaarskoorts woedt welig in de Vlaamse televisiewereld. Vandaag was het de beurt aan VIER om ons te verrassen met hun najaarsprogrammatie.

Zo presenteert voormalige VRT-omroepster Evy Gruyaert 'De val van 1 miljoen'. Tijdens deze quiz op zaterdagavond krijgen de kandidaten 1 miljoen cash mee naar huis als ze 8 meerkeuzevragen juist beantwoorden. Otto-Jan Ham speelt vanaf 2 september in 'De ideale wereld' samen met een bekende naam in op de actualiteit.

Philippe Geubels heeft het in 'Geubels en de Belgen' over de dingen die we in het gewone leven meemaken of nog zullen meemaken. In de tweedelige docureeks ‘Onze dochter heet Delphine’ heeft Sybille de Selys Longchamps het voor de eerste keer in veertig jaar openhartig over haar dochter Delphine Boël en haar relatie met Albert.

De kijker kan zich verder verwachten aan nieuwe seizoenen van 'De Rechtbank', 'Komen Eten', 'De Moestuin' en 'De Slimste Mens ter wereld' en nieuwe afleveringen van 'Vermist'. VIER pakt ook uit met twee nieuwe series: 'Blacklist' en 'Under the Dome' en biedt naar goede gewoonte weer heel wat sport aan met onder andere de Rode Duivels, twaalf veldritten en Formule 1.

Website by The Island - theisland.be